Categories
Sin categoría

Suport a la concentració de la PINDOC al Dpt d’Educació

Aquest migdia les companyes de la PINDOC es concentraran davant del Departament d’Educació per reclamar la estabilitat laboral. Són docents que després de molts anys de servei a l’escola es veuran abocades a perdre la seva feina arran de l’aprovació de l’Icetazo.

Perquè creiem en una escola inclusiva i de qualitat, volem que les nostres docents interines romanguin als seus llocs de feina. L’educació mai ha de estar al servei dels interessos econòmics de cap Estat.

Exigim també, entre d’altres pretensions, una baixada de ratios que permeti un ensenyament de qualitat, la inversió que cal per potenciar l’escola pública, la derogació del decret de plantilles, la implantacíó de mesures efectives de prevenció davant la COVID-19 a les aules, la protecció de qualsevol persona vulnerable de la comunitat educativa, la figura de la infermera escolar , la concessió de tots els suports que necessitin a l’aula els infants i joves amb NEE/NESE i tot el que sigui necessari per garantir als nostres fills i filles una educació realment inclusiva i de qualitat.

Deixa un comentari